Zoals elk jaar organiseert gezinsbond Balen talloze activiteiten in jouw buurt ,

Aankomende activiteiten :

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 Zondag 10 maart

Tweedehandsbeurs zomerkleding

Gratis Inkom

Op zoek naar leuke tweedehandsartikelen? Dan ben je bij de tweedehandsbeurs Balen aan het juiste adres. Daar verkopen gezinnen kindgerichte goederen die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze tweedehandsbeurzen willen we jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. En als verkoper krijg je zo nog iets terug van je oorspronkelijke investering.

Deze beurs is voor iedereen gratis te bezoeken en zal plaatsvinden op zondag 10 maart van 9 tot 12 uur in de feestzaal van de STEAM-Basisschool curieuzeneuzen (het vroegere Klepperke genaamd), Bouwdewijnlaan 15 te Balen. 
De toppers zijn baby- en kinderkleding (zomerkleding) tot 16 jaar, babymateriaal, speelgoed, boeken en DVD’s. Maar ook kinderfietsen en meubilair voor kinderkamers doen het goed.
Materiaal dat je wil verkopen (max.20 stuks), kan je op zaterdag 9 maart binnenbrengen in de STEAM-Basisschool curieuzeneuzen (het vroegere Klepperke genaamd) van 9u30 tot 12u en
van 14u tot 16u.
Dit is voor de leden van onze afdeling gratis (max. 1 lidkaart per gezin = 1 lijst → 20 stuks).
Gelieve bij het binnenbrengen van je materiaal ook een wasmand of plooibox mee te brengen. Deze wordt voorzien van een lijstnummer en wordt gebruikt om na de beurs je niet-verkochte artikelen mooi in te leggen zodat u deze makkelijk terug mee naar huis kan nemen. 
Eventueel kan je op donderdag 28 februari en woensdag 6 maart tussen 20 en 21 uur in De Kruierie (gebouw achter de bib) inschrijvingslijsten en materiaal afhalen om thuis al op
voorhand in te schrijven.
Het bestuur staat zelf in voor de verkoop. De eigenaars van het tentoongestelde materiaal hoeven dus niet aanwezig te zijn. Handtassen zijn niet toegelaten in de zaal! Doorschijnende plastic zakken wel. Leden krijgen bij aankoop op vertoon van de lidkaart 3% korting.