Dienstverlening

Een belangrijke opdracht die de Gezinsbond zich heeft toegeëigend is zorgen voor ruime dienstverlening. Je kan rekenen op financiële voordelen, een ruim vakantieaanbod, advies en hulpverlening en een kindgerichte service. Dit uitgebreid aanbod is in detail te bekijken op de website van de Gezinsbond.

Je moet echter niet altijd ver gaan zoeken om van een aantal voordelen te genieten. Bij ons, de afdeling Balen, worden ook heel wat diensten aangeboden.
Naast een goed uitgebouwde kinderoppasdienst kan je als lid van onze afdeling een financiëel voordeel doen door aanschaf van een NMBS-reductiekaart, GSM-kaarten, filmtickets en het gebruik van de spaarkaart. Bovendien kan je als kersverse ouder(s) genieten van een aangename verwelkoming bij de geboorte van een kind.

Dit zijn alvast een aantal goede redenen om lid te worden of lid te blijven van de Gezinsbond afdeling Balen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Een Geboorte ??

Een geboorte gaat niet ongemerkt voorbij.
Voor elk koppel betekent de geboorte van een kindje iets speciaals. De Gezinsbond afdeling Balen wil deze fijne gebeurtenis ook extra in de bloemetjes zetten.
De afdeling biedt via de jonge ouders de jonge spruit een attentie aan.

geschenk

GeboortegeschenkEen beetje licht in het donker geeft je baby een veilig gevoel waardoor hij/zij steeds rustig in slaap kan vallen. Daarom geeft de Gezinsbond in samenwerking met AG Insurance dit jaar een nachtlampje als geboortegeschenk. Het lampje heeft de vorm van een draakje en werkt op batterijen. Je kan het dus gerust achterlaten bij je baby, zonder zorgen over draden, stopcontacten en te hete lampjes.

Hoe ontvangen?

Elk gezin met een geboorte ontvangt via onze vrijwilligers dit geboortegeschenk. De Gezinsbond heeft aandacht voor elk gezin en met het geboortegeschenk willen we dit concreet vorm geven.
Een geboorte is immers een speciaal moment voor elk gezin.

Ben je pas ouder geworden en heb je nog geen geboortegeschenk gekregen? Laat zeker iets weten bij An Lenaerts, Molenstraat 288 te Balen.

Gratis toezending 'Brieven aan Jonge Ouders' ? Meld hier de geboorte van je kind.3de,4de,.....geboorte.


Terugbetaling lidmaatschap.
Een copie uit de geboorteacte van je kindje + adres, lidnummer en rekeningnummer in de brievenbus van het secretariaat gaan steken: Kerkstraat 10, 2490 Balen.
Na enkele weken krijg je je lidmaatschap teruggestort.